Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Шпанија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 266 недвижности
Мапа
најдени 266 недвижности
130 m2
4+кк
18 000 m
305,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна куќа со 3 соби со тераса на покривот
атрактивна локација атрактивна цена
45 m2
3+кк
18 000 m
69,995 Евра
Šipka vpravo
4+1, Прекрасна вила со три бањи во популарниот станбен комплекс Кампосол
атрактивна локација
123 m2
3+кк
18 000 m
139,995 Евра
Šipka vpravo
3 соби, Стан на само 200м од море во мирна улица, Торевиеја Шпанија
атрактивна локација атрактивна цена
95 m2
3+кк
2/2
200 m
119,990 Евра
Šipka vpravo
3 соби, Пентхаус со поглед на море и голема тераса, Торевиеја, Шпанија
поглед на море атрактивна локација атрактивна цена
62 m2
3+кк
2/2
1 800 m
129,995 Евра
Šipka vpravo
4 соби, Прекрасен стан во центар, 10 минути од море, Торевиеја, Шпанија
атрактивна локација
111 m2
4+кк
1/4
900 m
136,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби, Приземје стан со градина и тераса, Торевиеја, Шпанија
атрактивна локација
85 m2
3+кк
1/2
600 m
138,500 Евра
Šipka vpravo
3 соби, класично наместен стан со поглед на море, можност за инвестирање Торевиеја, Шпанија
поглед на море атрактивна локација
77 m2
3+кк
2/4
600 m
144,500 Евра
Šipka vpravo