Пребарување

најдени 169 недвижности
Луксузно студио со загарантиран приход
Луксузно студио со загарантиран приход
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација

Луксузно студио со загарантиран приход

Dubai, Споени Арапски Емирати - ID 13057

2,599 Евра/месец 187,146 Евра
45 m2
1+кк
2/16
15 600 m
Šipka vpravo
2,599 Евра/месец 187,146 Евра
Šipka vpravo
 Луксузна вила со поглед на базен и море, три бањи
 Луксузна вила со поглед на базен и море, три бањи
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
21,100 Евра/месец 1,445,000 Евра
350 m2
Нетипичен
50 m
Šipka vpravo
21,100 Евра/месец 1,445,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби на 300м од море, 8% гарантирано враќање + бесплатен мебел и бела техника
2 соби на 300м од море, 8% гарантирано враќање + бесплатен мебел и бела техника
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
75 m2
2+кк
2/10
300 m
Šipka vpravo
2,800 Евра/месец 195,000 Евра
Šipka vpravo
Бонус, нов ТВ, Продажба на рати, наместен 1 соба во комплекс Холидеј Форт, Сончев брег
Бонус, нов ТВ, Продажба на рати, наместен 1 соба во комплекс Холидеј Форт, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
48 m2
1+кк
4/4
800 m
Šipka vpravo
200 Евра/месец 44,500 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, 3 соби со поглед на море, богато опремен комплекс, Свети Влас
Продажба на рати, 3 соби со поглед на море, богато опремен комплекс, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
144 m2
3+кк
6/6
20 m
Šipka vpravo
1,400 Евра/месец 170,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, пространи 3 соби со поглед на градина, Премиер Форт Бич, Свети Влас
Продажба на рати, пространи 3 соби со поглед на градина, Премиер Форт Бич, Свети Влас
атрактивен комплекс атрактивна локација
124 m2
3+кк
1/4
150 m
Šipka vpravo
1,700 Евра/месец 205,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, 3 соби со поглед на градина, комплекс Премиер Форт Бич, Свети Влас
Продажба на рати, 3 соби со поглед на градина, комплекс Премиер Форт Бич, Свети Влас
атрактивен комплекс атрактивна локација
94 m2
3+кк
1/4
150 m
Šipka vpravo
1,400 Евра/месец 171,000 Евра
Šipka vpravo
Продажба на рати, 1 соба со поглед на море, комплекс Краун Форт, Свети Влас, Бугарија
Продажба на рати, 1 соба со поглед на море, комплекс Краун Форт, Свети Влас, Бугарија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
40 m2
1+кк
1/5
300 m
Šipka vpravo
500 Евра/месец 60,800 Евра
Šipka vpravo