Pohled shora na dům u pláže

За нас

Доаѓаме од земјите што ги продаваме и како експерти на локалниот пазар ќе ви ги обезбедиме најдобрите понуди. Во нашето портфолио ќе најдете индивидуални станови како и поголеми проекти. Нудиме сеопфатен про-клиент пристап и сите услуги за време и по купувањето на недвижен имот. Ние ќе ви помогнеме да развиете индивидуален, приспособен инвестициски план. Ние гарантираме безбедност на целиот процес од сите аспекти, според чешките закони (ние сме чешко друштво со ограничена одговорност). Не пропуштајте ја можноста да направите профитабилна инвестиција во вистинско време со натпросечен принос, во време кога не можете да си дозволите никаков недвижен имот во Чешка!

Недвижности
Aleksandar Gligorov

Aleksandar Gligorov

Менаџер на филијала


Би сакале искрено да и се заблагодариме на Ангелина Василева за непроблематичната набавка на стан во Бугарија на брегот на Црното Море, во Свети Влас. Г-ѓа Ангелина Василева е голем професионалец. Компанијата Titan Reality (mojenemovitostumore) е ТОП компанија. Понудата на недвижен имот на компанијата е фасцинантна. Понудата на обврзници е исто така многу интересна. Радек и Петра Ш.
Radek a Petra Š.
Би сакале многу да ви се заблагодариме за безпроблематичната набавка на стан во Бугарија на брегот на Црното Море, во прекрасната област помеѓу Свети Влас и Елените, со поглед на стариот Несебар. Станот се наоѓа во Fort Noks Grand Resort што е неверојатно. Г-ѓа Ангелина Василева е голем професионалец! Таа секогаш беше корисна и многу сместлива. Нејзините постапки беа многу брзи и професионални. Компанијата Titan Reality (mojenemovitostumore) е ТОП компанија. По лично искуство, го препорачуваме на сите кои ќе се одлучат да купат имот покрај море или сакаат да заштедат и проценат дел од своите пари во форма на обврзници на оваа компанија. Според нашето искуство, тие се професионалци на странскиот пазар во однос на недвижен имот покрај море. Понудата на недвижен имот е фасцинантна, секој има од што да избере. Понудата на обврзници на оваа компанија е исто така многу интересна инвестиција. Срдечна благодарност до Радек и Петра Ш од Јужна Бохемија Убав ден,
Radek a Petra Š
Би сакал да ви се заблагодарам за вашата одлична и професионална работа. Тоа е мојот втор факт дека на крајот на краиштата, купувањето и продавањето беше направено на високо ниво. Сите трансакции беа брзи и лесни. Ако сакате сè да оди добро, контактирајте го професионалниот тим на mojenenovitostumore.cz
Andriy
Добар ден. На агентот му ја доверив продажбата на гарсоњера во Сончев Брег, Бугарија. Тие се едноставно одлични и високо професионални. Продажбата помина без проблеми благодарение на брокерот Ангелина Василиева. Можам да препорачам. Здраво Александар
Aleksandar