Гарантирано враќање

Не е тајна дека инвестициите во недвижнини се меѓу најстабилните и најпрофитабилните начини за вреднување на вашите средства. Сепак, со толку многу опции на пазарот, тешко е да се најде вистинското место каде што можете да ги вложите вашите пари со сигурност за успех. И тоа е она што го нудиме: недвижен имот со годишен принос кој може да достигне и до 8%.

Нашата компанија е посветена на внимателен избор на имоти кои ги исполнуваат најстрогите критериуми за стабилност и профитабилност на инвестицијата. Секој имот што го нудиме е подложен на темелно истражување на пазарот за да се осигураме дека имате одлична можност да заработите стабилен приход.

Не само што нудиме висок принос, ние исто така гарантираме дека вашата инвестиција е управувана од професионален тим кој се грижи за сите аспекти на недвижен имот. Ова значи минимална грижа за вас и максимално задоволство.

Инвестирањето во недвижен имот не е само моментален профит. Се работи за градење на долгорочно богатство и финансиска стабилност за вас и вашето семејство. Нашите имоти нудат долгорочна перспектива на раст на вредноста, заедно со атрактивен годишен принос од кој можете да имате корист од сега.

Не одложувајте и дајте ни можност да ви ги претставиме нашите моментални понуди за недвижнини. Уверени сме дека нашата понуда ќе ве привлече и ќе ве убеди во исклучителноста на оваа инвестициска можност. Вашата финансиска иднина е важна, а ние сме тука да ви помогнеме да ја придвижите напред.

Не двоумете се да не контактирате за дополнителни информации и консултации. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас на вашето патување кон постигнување на вашите финансиски цели.

Гарантирано враќање

Како функционира?

01Избор на недвижност

Нашиот тим на експерти ќе ви помогне при изборот на соодветна недвижност. Можете да изберете точна недвижност врз основа на вашите преференции, како локација, износ на инвестицијата или посакувана годишна добивка. Имаме низа недвижности достапни низ целиот свет.

02Купување на недвижност

Откако ќе го заклучите договорот за купување, станувате единствен сопственик на недвижноста. Недвижноста нема да биде оптоварена со никакви залози или тежини од наша страна. Од овој момент натаму, можете да располагате со недвижноста по ваша сопствена совест.

03Изнајмување

Откако ќе го заклучите договорот за купување, ние потпишуваме договор за изнајмување и потоа се грижиме за се - редовно и навреме ќе добивате месечен наем на вашиот сметка, независно дали станот е изнајмен или не. Разбира се, можете да се откажете од договорот во било кој момент без никакви договорни казни.

04Управување со недвижност

Ние сме идеален наемник и ќе обезбедиме комплетна грижа за недвижноста. Редовно проверуваме неговата состојба, извршуваме поправки и обезбедуваме редовно одржување. Ако се појават проблеми како што е неплатник, потребата од поправка на станот или пренос на енергија, со нас не мора да се притеснувате за ништо. <br> Ние ќе се погрижиме за сè за вас.

Луксузно студио со загарантиран приход
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација

Луксузно студио со загарантиран приход

Dubai, Споени Арапски Емирати – ID 13057

45 m2
1+кк
2/16
15 600 m
187,146 Евра
Šipka vpravo
2 соби на 300м од море, 8% гарантирано враќање + бесплатен мебел и бела техника
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
75 m2
2+кк
2/10
300 m
195,000 Евра
Šipka vpravo
Опремени 3 соби со загарантиран принос од 7% по одлична цена
поглед на море атрактивна локација атрактивна цена
90 m2
3+кк
2/4
5 000 m
135,000 Евра
Šipka vpravo