Инвестиционски патувања

Дали сакате да инвестирате во имоти во страна, но сакате да видите место пред да купите крол во капка? Тогаш нашата понуда за инвестиционски патувања е за вас. Ќе го посетиме местото што ви интересува и ќе ве консултираме за можностите за инвестиција. Сместувањето ќе биде осигурено од нас и ќе платите само трошоците за патување.

Тековни датуми за странски имоти.

Придвижете се кога сакате да го посетите одбраното место.

Бугарија

Тури на имот во Бугарија

покажи повеќе

Црна Гора

Тури за недвижнини во Црна Гора

покажи повеќе
Инвестициска тура
15. 6. 2024 - 15. 9. 2024

Две ноќевања, максимум 6 лица

покажи повеќе