Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

При продажбата на станот и двајцата сопственици не само што беа професионалци на своето место, туку пред се беа љубезни, трпеливи, расположени и хумани. Целата продажба помина без ни најмала компликација. Топло препорачувам. Убав ден, К.П.
K. P.
Поздрав до сите заинтересирани за купување имот покрај море. Би сакал да му се заблагодарам на целиот тим на MOJE NEMOVITOST U MOŘE, а особено на г-дин Томаш Никл, за нивниот многу корисен пристап, помош при купувањето и при преговарањето со локалните власти. Сè се случи брзо и без компликации. Пред ова, јас самиот преговарав за други опции со конкуренцијата и со поединци во избраната област, но дружељубивоста, советите и помошта на г-дин Никло ме убедија да го направам овој избор, за што дефинитивно не жалам. Обложувањето на МОЈОТ ИМОТ КРАЈ МОРЕ се исплати. Можам топло да препорачам да го контактирате МОЈОТ ИМОТ КРАЈ МОРЕ, а во случајот со Шпанија директно со г-дин Никло!!!
Jan

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00