Прекрасни имоти во Грција

Грција

На чешкиот пазар носиме прекрасни имоти на полуостровот Касанда, Грција

Прекрасни имоти во Грција

На чешкиот пазар носиме прекрасни имоти за продажба во Грција, поточно на полуостровот Касанда, кој е првиот од трите полуострови на Халкидики.


10 причини зошто оваа страница:


1. Безбедна земја во ЕУ

2. Земја достапна со автомобил 1500 км од Прага по автопат, без траекти

3. Атрактивна земја со заштитени природни пристаништа

4. Животни инвестиции покрај море

5. Три пристапни аеродроми во близина со редовни летови во текот на целата година

6. Остров и рај за јахти

7. Поглед на морето и околните острови благодарение на зелените ридови

8. Ние се грижиме за управување со имотот од А до Ш. Можете да се потпрете на нас во сите погледи.
Купувањето на нашата врска не завршува, туку само започнува.

9. Јонскиот брег богат со морски свет

10. Прекрасни природни плажи и многу повеќе

Големиот потенцијал за развој на туризмот, ненаселените плажи и симбиозата со природата нудат одлична перспектива за проценка на купувањето недвижен имот на оваа локација.
Областа нуди не само летен престој покрај морето, туку и зимско искуство во прекрасните планини полни со авантури за возење велосипед и пешачење.


Огромното мнозинство на патници доаѓаат тука преку блискиот аеродром во Солун (50 км од најблиските одморалишта), кој го опслужуваат голем број летови од цела Европа. Втор најблизок е аеродромот во Кавала (129 км од најблиските одморалишта), кој, сепак, има значително помалку летови и затоа е поскап.
Летот до Солун е само првиот дел од патувањето до морето. Ако не изнајмите автомобил на аеродромот, треба да стигнете до вашата дестинација со автобус.

Халкидики со автомобил:


Растојанието помеѓу Прага и одморалиштата на Халкидики е од 1.620 до 1.660 km и води низ шест земји. Речиси сето тоа можете да го поминете на автопат, но граничните контроли, особено меѓу Србија и Унгарија, како и Грција и Македонија, можат непријатно да ве одложат.
Во принцип, очекувајте вкупно време на патување од Прага помеѓу 17 и 20 часа.