Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Кипар
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 212 недвижности
Мапа
најдени 212 недвижности
 Луксузна вила со поглед на базен и море, три бањи
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
350 m2
Нетипичен
50 m
1,445,000 Евра
Šipka vpravo
Студио за целогодишна употреба во комплекс со богата инфраструктура, Кипар.
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
52 m2
1+кк
5/10
150 m
136,337 Евра 146,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби на 300м од море, 8% гарантирано враќање + бесплатен мебел и бела техника
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
75 m2
2+кк
2/10
300 m
195,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузен пентхаус 3+1 покрај море, три бањи, голема тераса
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
140 m2
3+1
10/10
200 m
490,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби на 200 м од море во врвен хотелски проект
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
97 m2
3+кк
2/13
200 m
285,000 Евра
Šipka vpravo
одлични 2 соби со поглед на море во хотелски проекти покрај морето
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
86 m2
2+кк
5/12
500 m
175,000 Евра
Šipka vpravo
Двокатна 3 + кк со поглед на море, голема тераса на покрив и 100м од море
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
141 m2
3+кк
1/2
100 m
315,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузни 2 соби со поглед на градина и море
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
72 m2
2+кк
1/2
100 m
246,000 Евра
Šipka vpravo