Покажи на мапа
Брзо пребарување
Подготвивме за вас, Хрватска
Апартмани по поволни цени, Хрватска
Недвижност на прва линија од море, Хрватска
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 228 недвижности
Мапа
најдени 228 недвижности
Станбена куќа со прекрасен панорамски поглед на морето и островите во Станиќи
поглед на море атрактивна локација
600 m2
Друго
500 m
580,000 Евра
Šipka vpravo
Модерна куќа со базен и летна кујна, поглед на море - Примоште
поглед на море атрактивна локација
600 m2
5+кк
300 m
940,000 Евра
Šipka vpravo
Модерно наместен стан со поглед на море, џакузи и градина - Привлака
поглед на море атрактивна локација
124 m2
4+кк
3/3
140 m
375,000 Евра
Šipka vpravo
Хотел, куќи за гости на 100 метри од море, Цриквеница
поглед на море атрактивна локација
600 m2
Друго
100 m
1,680,000 Евра
Šipka vpravo
Апартмани во прв ред покрај море и плажа во Рогозница
поглед на море атрактивна локација
61 m2
2+кк
1/3
10 m
250,000 Евра
Šipka vpravo
Станбена куќа со базен и поглед на море во Макарска
поглед на море атрактивна локација
450 m2
7+кк
1 800 m
1,100,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна вила со базен и поглед на море во Макарска
поглед на море атрактивна локација
900 m2
7+кк
1 800 m
1,100,000 Евра
Šipka vpravo
Нова модерна опремена вила со градина, 60 од морето во близина на пристаништето во Шибеник, Мандалина
поглед на море атрактивна локација
360 m2
5+кк
60 m
420,000 Евра
Šipka vpravo