Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдена 2391 недвижност
Мапа

Студио 1 соба со балкон

Sveti Vlas, Бугарија – ID P444

42 m2
1+кк
350 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo
78 m2
3+кк
40 m
од 77 Евра За ден
Šipka vpravo

Вила Романа

Elenite, Бугарија – ID P411

108 m2
3+1
700 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo

Прекрасен стан во палатата Венера

Slunečné pobřeží – Západ, Бугарија – ID P399

48 m2
2+кк
600 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo
69 m2
2+кк
-1 m
од 77 Евра За ден
Šipka vpravo
60 m2
2+кк
250 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo
51 m2
2+кк
од 198 Евра За ден
Šipka vpravo

Еленит

Elenite, Бугарија – ID P268

108 m2
3+кк
550 m
од 33 Евра За ден
Šipka vpravo
48 m2
2+кк
5 000 m
од 28 Евра За ден
Šipka vpravo

Морски соништа

Sveti Vlas, Бугарија – ID P243

55 m2
2+кк
од 66 Евра За ден
Šipka vpravo

Морски соништа

Sveti Vlas, Бугарија – ID P242

35 m2
Студио
од 55 Евра За ден
Šipka vpravo

Прекрасен стан во Елените

Sveti Vlas, Бугарија – ID P213

64 m2
2+кк
100 m
од 69 Евра За ден
Šipka vpravo

Стан во комплексот Summer Breeze

Nesebar, Бугарија – ID P166

27 m2
1+кк
600 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo
38 m2
1+кк
од 61 Евра За ден
Šipka vpravo
51 m2
1+кк
150 m
од 44 Евра За ден
Šipka vpravo

Стан во Бугарија за четири лица

Sunny Beach, Бугарија – ID P35

58 m2
2+кк
100 m
од 33 Евра За ден
Šipka vpravo
74 m2
2+кк
50 m
од 65 Евра За ден
Šipka vpravo
50 m2
2+кк
20 m
од 43 Евра За ден
Šipka vpravo

стан 2 kk Бјала

Byala, Бугарија – ID P4

60 m2
2+кк
од 110 Евра За ден
Šipka vpravo
Совршени 2 соби на првата линија, Privilege Fort Beach
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
86 m2
2+кк
2/4
100 m
69,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби со поглед на зеленилото, во прекрасен комплекс за остроумниот Венера Палас
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
51 m2
2+кк
3/6
600 m
85,000 Евра
Šipka vpravo
Беспрекорни 3 соби во прекрасна област, Хургада, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
167 m2
3+кк
1/4
50 m
157,640 Евра
Šipka vpravo
2 соби во област од бајките, Хургада, Египет
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
107 m2
2+кк
1/4
50 m
115,700 Евра
Šipka vpravo
1 соба во бајковита област, Хургада, Египет
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
61 m2
1+кк
1/4
50 m
60,120 Евра
Šipka vpravo
Пространо студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, на рати, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
78 m2
1+кк
1/3
200 m
147,520 Евра
Šipka vpravo
Студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, рати, Египет
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
70 m2
1+кк
1/3
200 m
130,000 Евра
Šipka vpravo
Студио во Bella Bay Resort Хургада, одлична локација, рати, Египет
на рати поглед на море атрактивна локација
60 m2
1+кк
1/3
200 m
112,600 Евра
Šipka vpravo
Стан на 1 кат, нова зграда, Привлака
атрактивна локација
47 m2
2+кк
2/3
120 m
174,000 Евра
Šipka vpravo
Стан на приземје од зграда, нова зграда, Привлака
атрактивна локација
79 m2
3+кк
1/3
140 m
235,620 Евра
Šipka vpravo
Стан на приземје во модерна нова зграда, центар на Вира, во близина на море
атрактивна локација попуст
53 m2
3+кк
1/3
350 m
154,657 Евра 170,656 Евра
Šipka vpravo
Стан на 1 кат во модерна нова зграда, центар на Вира, во близина на море
атрактивна локација попуст
59 m2
3+кк
2/3
350 m
171,245 Евра 188,960 Евра
Šipka vpravo
Куќа со 3 спални соби, 3 бањи, поглед на базен, комплекс Almond Hill, девица природа, Кошарица
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
165 m2
3+кк
3 000 m
170,000 Евра
Šipka vpravo
стан 2 соби пред завршување, потенцијал за инвестирање, Сончев остров Ројал, Черноморец, Бугарија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
67 m2
2+кк
2/5
200 m
93,265 Евра
Šipka vpravo
Инвестициски стан за целогодишно изнајмување, рентабилност до 14%, комплекс Фиренца Гранд Палас, Свети Влас
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
101 m2
3+кк
2/4
400 m
222,662 Евра
Šipka vpravo
Инвестициски стан за целогодишно изнајмување, рентабилност до 14%, комплекс Фиренца Гранд Палас, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
52 m2
2+кк
1/4
400 m
104,120 Евра
Šipka vpravo
Инвестициски стан за целогодишно изнајмување, рентабилност до 14%, комплекс Фиренца Гранд Палас, Свети Влас
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
41 m2
1+кк
1/4
400 m
82,100 Евра
Šipka vpravo
Инвестициски стан за целогодишно изнајмување, рентабилност до 14%, комплекс Фиренца Гранд Палас, Свети Влас
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
97 m2
3+кк
4/4
400 m
320,661 Евра
Šipka vpravo