Станови во нов комплекс на прва линија до море, Равда

Ravda, Бугарија – ID 6947
Во овој комплекс има уште 39 единици

Ви нудиме апартмани во новиот комплекс Olympia Residence на првата линија до морето во Равда, Бугарија. Комплексот Olympia Residence е луксузен комплекс кој се наоѓа на првата линија на морето, веднаш до една од најубавите и најчистите плажи на бугарските црноморски олимписки надежи. Се наоѓа на 3 километри од историскиот дел на Несебар - град на листата на светско наследство на УНЕСКО и една од најпопуларните туристички дестинации.
„Olympia Residence“ има парцела од 6200 m² и се состои од четири згради со вкупно 89 апартмани и студија и 43 посебни подземни паркинг места. Сите згради имаат лифтови од најновата генерација.
Благодарение на комбинацијата на уникатноста на локацијата со модерен дизајн, само во Olympia Residence ќе најдете апартмани и мезонети со посебни дворови, панорамски тераси и исклучителен поглед на морето.
Објектите на комплексот вклучуваат ресторан, отворен базен со места за сончање, велнес центар со парна бања, сауна, џакузи и соба за масажа. Сопствениците имаат и детско игралиште, скара за бесплатна употреба и простор за тивки игри.
Удобноста и спокојството на резиденцијата се обезбедени со 24/7 контролиран пристап за луѓе и автомобили, како и секојдневно одржување на паркинг местата, базенот, објектите и заедничките простории на комплексот.
Во близина на комплексот се наоѓа најголемиот воден парк во Бугарија - Несебар Аквапарк - 1 км, хипермаркети 1-1,5 км, како и бројни ресторани и продавници.
За љубителите на „динамична“ рекреација и ноќен живот, Сончев Брег - област за летна рекреација бр. 1 во земјата - е оддалечена само 4 километри.
Аеродромот Бургас е 30 километри. – 25 минути. Може да се организира трансфер од и до аеродромот.
Равда е синоним за мирен одмор поминат во приватност, полн со релаксација и влажен морски воздух. Секој може да најде место за одмор на пријатни плажи расфрлани во крајбрежната зона. За најмалите, постои аквапарк во Равда, кој е споредлив со аквапаркот во Примоск, кој е популарен локален град на полуостровот. Можеби единствената разлика е цената, која овде е многу попристапна отколку во другите делови на Бугарија. Овде навистина можете да купите нешто поповолно, без разлика дали се сувенири од одмор или овошје на локалниот пазар. Одлична е и пристапноста со приградски превоз до блиските одморалишта, како што се познатиот Сончев Брег, Бургас или историскиот Несебар, кој е во непосредна близина на градот Равда.

Единици во комплекс

Пространи 3 соби во изградба, комплекс на прва линија до море, Равда
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
107 m2
3+кк
1/5
50 m
145,114 Евра
Šipka vpravo
3 соби во изградба, комплекс во прва линија до море, Равда
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
129 m2
3+кк
4/5
50 m
315,272 Евра
Šipka vpravo
2 соби во изградба, комплекс во прва линија до море, Равда
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
90 m2
2+кк
2/5
50 m
131,462 Евра
Šipka vpravo
Одлични 2 соби во изградба, комплекс во прва линија до море, Равда
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
64 m2
2+кк
1/4
50 m
81,576 Евра
Šipka vpravo

Единици во комплекс

Blok Apartmán č. Patro Celková plocha Dispozice Celková cena € Stav
1 1 1 62,24 2+kk 81 576 Volný Rezervovat
1 2 1 83,05 2+kk 112 965 Volný Rezervovat
1 3 1 91,08 2+kk ----------- Rezervováno
1 4 1 91,08 2+kk 123 404 Volný Rezervovat
1 5 1 110,59 3+kk 148 767 Volný Rezervovat
1 6 1 60,06 2+kk 79 069 Volný Rezervovat
1 7 2 62,43 2+kk ----------- Prodáno
1 8 2 76,41 2+kk 126 256 Volný Rezervovat
1 9 2 80,15 2+kk ----------- Rezervováno
1 10 2 80,15 2+kk 133 240 Volný Rezervovat
1 11 2 99,07 3+kk ---------- Rezervováno
1 12 2 60,25 2+kk ----------- Rezervováno
1 13 3 62,43 2+kk 83 037,50 Volný Rezervovat
1 14 3 76,41 2+kk ----------- Rezervováno
1 15 3 80,15 2+kk ----------- Rezervováno
1 16 3 80,15 2+kk ----------- Rezervováno
1 17 3 99,07 3+kk 163 512 Volný Rezervovat
1 18 3 60,25 2+kk ---------- Rezervováno
1 19 4 173,38 4+kk ----------- Rezervováno
1 20 4 138,63 3+kk ----------- Rezervováno
1 21 4 62,16 1+kk ----------- Rezervováno
2 1 0 153,18 3+kk ----------- Rezervováno
2 2 0 132,98 3+kk ----------- Rezervováno
2 3 0 115,35 3+kk 178 025 Volný Rezervovat
2 4 1 62,66 2+kk ---------- Prodáno
2 5 1 129,28 3+kk 173 064 Volný Rezervovat
2 6 1 122,56 3+kk 164 328 Volný Rezervovat
2 7 1 90,40 2+kk 131 560 Volný Rezervovat
2 8 1 75,41 2+kk 110 574 Volný Rezervovat
2 9 2 62,66 2+kk ---------- Prodáno
2 10 2 129,28 3+kk 173 064 Volný Rezervovat
2 11 2 122,56 3+kk 164 328 Volný Rezervovat
2 12 2 90,33 2+kk 131 462 Volný Rezervovat
2 13 2 82,44 2+kk ---------- Prodáno
2 14 2 53,95 1+kk 69 740 Volný Rezervovat
2 15 3 62,66 2+kk ----------- Prodáno
2 16 3 129,28 3+kk 237 704 Volný Rezervovat
2 17 3 122,56 3+kk 225 608 Volný Rezervovat
2 18 3 90,33 2+kk 149 528 Volný Rezervovat
2 19 3 82,44 2+kk 136 904 Volný Rezervovat
2 20 3 53,95 1+kk 69 740 Rezervováno
2 21 4 62,66 2+kk ----------- Rezervováno
2 22 4 129,28 3+kk 315 272 Volný Rezervovat
2 23 4 122,56 3+kk ----------- Prodáno
2 24 4 90,33 2+kk 149 528 Volný Rezervovat
2 25 4 82,44 2+kk 136 904 Volný Rezervovat
2 26 4 53,95 1+kk 69 740 Volný Rezervovat
2 27 5 212,06 3+kk 471 532 Volný Rezervovat
2 28 5 112,75 4+kk ----------- Rezervováno
3 1 0 135,08 3+kk 248 144 Volný Rezervovat
3 2 0 157,33 3+kk 398 325 Volný Rezervovat
3 3 0 151,69 3+kk 384 225 Volný Rezervovat
3 4 1 46,24 1+kk ----------- Prodáno
3 5 1 107,78 3+kk 145 114 Volný Rezervovat
3 6 1 73,77 2+kk ----------- Rezervováno
3 7 1 128,84 3+kk 314 216 Volný Rezervovat
3 8 1 125,36 3+kk 305 864 Volný Rezervovat
3 9 1 68,97 2+kk ---------- Prodáno
3 10 2 46,24 1+kk ---------- Rezervováno
3 11 2 107,78 3+kk 145 114 Volný Rezervovat
3 12 2 73,77 2+kk ----------- Rezervováno
3 13 2 128,84 3+kk ----------- Prodáno
3 14 2 125,36 3+kk ---------- Rezervováno
3 15 2 68,97 2+kk ----------- Rezervováno
3 16 3 46,24 1+kk ---------- Prodáno
3 17 3 107,78 3+kk 155 892 Volný Rezervovat
3 18 3 73,77 2+kk ---------- prodáno
3 19 3 128,84 3+kk ----------- Prodáno
3 20 3 125,36 3+kk ------------ Prodáno
3 21 3 68,97 2+kk ------------- Prodáno
3 22 4 46,24 1+kk ---------- Rezervováno
3 23 4 107,78 3+kk 155 892 Volný Rezervovat
3 24 4 73,77 2+kk ----------- Prodáno
3 25 4 128,84 3+kk 327 100 Volný Rezervovat
3 26 4 125,36 3+kk ----------- Rezervováno
3 27 4 68,97 2+kk ----------- Rezervováno
3 28 5 73,40 2+kk ----------- Rezervováno
3 29 5 145,22 3+kk ----------- Rezervováno
3 30 5 138,26 3+kk 350 650 Volný Rezervovat
4 1 0 94,72 3+kk ----------- Prodáno
4 2 0 120,55 3+kk ---------- Prodáno
4 3 1 75,53 2+kk 167 389 Volný Rezervovat
4 4 1 68,62 2+kk ----------- Rezervováno
4 5 1 68,62 2+kk ---------- Prodáno
4 6 1 93,56 3+kk ----------- Prodáno
4 7 2 75,03 2+kk ---------- Prodáno
4 8 2 68,16 2+kk ----------- Prodáno
4 9 2 68,16 2+kk ----------- Prodáno
4 10 2 92,95 3+kk ----------- Prodáno
Продавница
1 km
Доктор
480 m
Кафетерија
80 m
Ресторант
40 m
Бар
180 m
Училиште/градинка
1 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00