Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен во Пуебло Еспањол, Шпанија

Costa calida, Шпанија – ID 5739
Во овој комплекс има уште 17 единици

Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен, Коста Калида, Шпанија

Сите станови се подготвени за вселување.
Проектот е поделен на три дела:
Првиот дел е: Лос Оливос: Апартманите имаат мермерни подови, када опремена со глава за масажа, подно греење во бањите, приватен подземен паркинг, простори за складирање, лифт, 4 базени.

Вториот дел е: Pueblo Espaňol: Апартманите имаат шпански плочки, камин, када опремена со глава за масажа, простори за складирање, лифт, подземен паркинг, поглед на теренот за голф и комунален базен.

Третиот дел е: Оаза: Апартманите имаат приватен базен во секој стан, големи комунални градини и базени и тениски игралишта.

Во сите делови има станови со различни цени во зависност од локацијата на единиците и големината на станот.

Овој имот ќе ви го обезбеди вистинскиот одмор во кој ќе уживате не само во летните месеци, туку е и место каде што можете да избегате од централноевропската зима! Секој од овие станови го поседува правото на користење на комуналните базени и градини!

Комплексот кој е распространет на голема површина има супермаркет, пекара, фризер, адвокат, банкомат, продавница за голф, нов клуб, ресторани и барови. Маалото е затскриено и постојано чувано. Има тениски игралишта, тенис со весла, фудбалско игралиште и голф.

Единици во комплекс

Projekt Číslo bytu Ulice Dispozice Plocha terasa Cena Stav
Pueblo Espanol 51190 Cadaques 3+kk 105 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51148 Mojácar 3+kk 100 14 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51160 Betanzos 3+kk 103 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51090 Betanzos 3+kk 75 12 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51166 Betanzos 3+kk 105 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51111 Ronda 3+kk 103 7 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51173 Ronda 3+kk 97 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51074 Aranjuez 3+kk 105 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51159 Betanzos 3+kk 103 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51180 Cadaques 3+kk 105 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51179 Cadaques 3+kk 103 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51184 Cadaques 3+kk 103 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51181 Cadaques 3+kk 105 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51162 Betanzos 3+kk 75 15 87,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51095 Betanzos 3+kk 103 15 88,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51189 Cadaques 3+kk 103 15 91,000 € Volný Rezervovat
Pueblo Espanol 51168 Ronda 3+kk 103 15 91,000 € Volný Rezervovat
Продавница
4 km
Доктор
3 km
Кафетерија
1 km
Ресторант
1 km
Бар
0 m
Училиште/градинка
3 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00