Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен во Лос Оливос, Шпанија

Costa calida, Шпанија – ID 5738
Во овој комплекс има уште 15 единици

Единствена можност во Шпанија, Апартмани со пристап до базен, Коста Калида, Шпанија

Сите станови се подготвени за вселување.
Проектот е поделен на три дела:
Првиот дел е: Лос Оливос: Апартманите имаат мермерни подови, када опремена со глава за масажа, подно греење во бањите, приватен подземен паркинг, простори за складирање, лифт, 4 базени.

Вториот дел е: Pueblo Espaňol: Апартманите имаат шпански плочки, камин, када опремена со глава за масажа, простори за складирање, лифт, подземен паркинг, поглед на теренот за голф и комунален базен.

Третиот дел е: Оаза: Апартманите имаат приватен базен во секој стан, големи комунални градини и базени и тениски игралишта.

Во сите делови има станови со различни цени во зависност од локацијата на единиците и големината на станот.

Овој имот ќе ви го обезбеди вистинскиот одмор во кој ќе уживате не само во летните месеци, туку е и место каде што можете да избегате од централноевропската зима! Секој од овие станови го поседува правото на користење на комуналните базени и градини!

Комплексот, кој е распространет на голема површина, има супермаркет, пекара, фризер, адвокат, банкомат, продавница за голф, нов клуб, ресторани и барови. Маалото е затскриено и постојано чувано. Има тениски игралишта, тенис со весла, фудбалско игралиште и голф.

Единици во комплекс

Projekt Číslo bytu Ulice Dispozice Plocha terasa Cena Stav
Los Olivos 50569 Grecia 3+kk 113m2 13m2 105.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52116 GroerOnci 3+kk 113m2 13m2 105.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52117 Groenlanda 3+kk 113m2 13m2 105.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52118 Groenlandia 3+kk 113m2 13m2 105.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 50636 Grecia 3+kk 113m2 13m2 108.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 50622 Grecia 3+kk 122m2 15m2 109.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52145 Groenlandia 3+kk 113m2 13m2 109.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52146 Groenlandia 3+kk 113m2 13m2 110.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52147 Groenlandia 3+kk 113m2 13m2 110.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 50571 Grecia 3+kk 139m2 21m2 111.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 52142 Groenlandia 3+kk 97m2 41m2 112.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 50660 Grecia 3+kk 113m2 13m2 115.000 € Volný Rezervovat
Los Olivos 50568 Grecia 4+kk 139m2 21m2 115.000 € Volný Rezervovat
Los Olivos 50643 Grecia 3+kk 104m2 51m2 116.000€ Volný Rezervovat
Los Olivos 50649 Grecia 4+kk 139m2 21m2 116.000€ Volný Rezervovat
Продавница
4 km
Доктор
3 km
Кафетерија
1 km
Ресторант
1 km
Бар
0 m
Училиште/градинка
3 km

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00