Рецензии

Пре него што одлучите да купите недвижност у иностранству, прво добро проверите ко вам је просредник. Ми дољасмо из земаља у којима вам нудимо недвижности, и зато добро познавамо местна закона и можемо вам на месту омогућити све услуге. Прочитајте шта клијенти кажу о нашим услугама.

Наши награди и сертификати
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Здраво, би сакал да го споделам моето искуство со компанијата Мој имот покрај море. Купивме стан во Албанија во октомври 2023 година и трансферот ни се случи во рок од еден месец, се помина без проблеми и немаше никакви компликации. Морам да ја пофалам и г-ѓа Василева за нејзината професионалност, трпеливост и подготвеност.
Hanka P.
Неодамна купив имот од Mojenemovitostumore.cz и не можев да бидам позадоволен. Нивните услуги се апсолутно одлични и професионални. Од почеток до крај тие беа многу сместени и подготвени да ми помогнат во секој чекор од процесот на купување. Комуникацијата беше одлична, сите мои прашања беа одговорени брзо. Имотот што го купив беше во совршена состојба како што ветив и целиот процес на предавање помина без проблеми. Силно можам да ги препорачам на секој што размислува да купи имот. Тие се вистински професионалци кои ќе се грижат за вашите потреби и ќе се погрижат се да тече без проблеми.
Jan D.
Јас и мојот сопруг купивме имот пред три месеци и целосно сме задоволни од нашата одлука. Драго ни е што конечно ја избравме компанијата Moje novestito u more, која ни пружи одлична услуга и ни помогна да го најдеме идеалниот дом за нашето семејство. Со почит, Јармила и Зденек
Jarmila P.
Делегатот Александар е одлична и многу фина личност. Ви благодариме повторно на целото семејство. Веќе се радуваме на морето :-).
Alena S.

Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00