Прилагодено производство на кујна за нашите драги клиенти

Изградбата на оваа кујна ни одзеде месец и половина од нарачката до самата реализација.

Кујнска линија - бели ормари од иверица, аголни врати од медијапан со бел сјај, црн мат работна плоча, бел мат заден дел, непречено затворање на вратите и фиоките, рачки од нерѓосувачки челик, инокс или бела лента помеѓу задниот дел и работната плоча.