Повеќе за тоа зошто да купите имот во Бугарија

26.6.2021
Повеќе за тоа зошто да купите имот во Бугарија

Повеќе за тоа зошто да купите имот во Бугарија

Добредојде назад! Денес ќе разговараме повеќе за тоа зошто да купите имот во Бугарија. Поточно, ќе зборуваме за купување за лични потреби. Денес, купувањето имот овде е понедостапно од кога било досега. Се очекуваше КОВИД да донесе одредено попуст. Но, тоа не се случи и цените се уште растат бидејќи едноставно нема што да се купи! За разлика од Чешка и Бугарија, цените се попристапни од кога било. По минатогодишниот пад, може да забележиме благ пораст на цените и зголемен интерес за купување и од инвеститорите и од семејствата кои сакаат да се почестат во викендица. Не знаете сигурно, но Црното Море веќе го нарекуваме Чешко. Денес Бугарија е европска земја во целосна смисла на зборот. Таму е безбедно, климата е слична на нашата, морето е совршено за долги вечерни прошетки, а вашето семејство, особено децата, ќе собира спомени за цел живот. Денес е практично невозможно да се оди некаде на одмор. Но, одењето на свој имот е дозволено! Вие, вашите родители или деца можете да го користите станот или куќата цело лето и на планина во зима! Во денешниот свет, работата од дома е исто така работа. Се што ви треба е компјутер, интернет и телефон! А каде на друго место можете подобро отколку покрај море или на планина, а за неверојатни и најниски цени покрај море во светот!Сакате повеќе информации? Можете да не најдете на WWW.MOJENEMOVITOSTUMORE.CZ