Покажи на мапа
најдени 44 недвижности
Мапа
станови во изградба, потенцијал за инвестирање, Сончев остров Ројал, Черноморец, Бугарија
атрактивен комплекс атрактивна локација
200 m
La mer Haus II, продажба на рати, нови станови во срцето на Приморско, последната атрактивна локација во градот,
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
Венид еко село, Свети Влас, Бугарија, прекрасни куќи
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
1 500 m
Последни станови пред завршување, Каварна
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
300 m
Проект на убави станови, продажба на рати, Сончев брег
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
800 m
Одлични станови во изградба, Афродита Голд, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
500 m
Одлични станови во изградба, Афродита Грин, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена