Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 59 недвижности
Мапа
Куќа со потенцијал и голем плац, врвна цена, Козар Белене, Бугарија
атрактивна локација атрактивна цена
10000 m2
3+1
19,500 Евра
Šipka vpravo
Топ цена, 3+1 куќа за реконструкција, 12 км од плажа, мирно место, Иречек, Каварна
атрактивна локација попуст
2200 m2
3+1
12 000 m
17,000 Евра 20,000 Евра
Šipka vpravo
Се продава плац во Доброта со поглед на море
поглед на море атрактивна локација
5030 m2
700 m
Šipka vpravo
Семејна куќа со потенцијал и блиску до плажа и море, девствена природа
атрактивна локација атрактивна цена
2077 m2
Нетипичен
20 000 m
20,000 Евра
Šipka vpravo
Градежна парцела на атрактивна локација, одлична цена, Александрово, Поморие
атрактивна локација атрактивна цена
423 m2
13 000 m
16,000 Евра
Šipka vpravo
Одлична можност за инвестирање, пространа плац, Венец
атрактивна локација атрактивна цена
2319 m2
67 000 m
12,000 Евра
Šipka vpravo
Градежна парцела на атрактивна локација, врвна инвестиција, Лозенец
атрактивна локација атрактивна цена
1570 m2
70 000 m
13,000 Евра
Šipka vpravo
Куќа на мирна локација со голем плац, Суходол
атрактивна локација атрактивна цена
54 m2
3+кк
35 000 m
17,000 Евра
Šipka vpravo