Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 42 недвижности
Мапа
Луксузно студио со загарантиран приход
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација

Луксузно студио со загарантиран приход

Dubai, Споени Арапски Емирати – ID 13057

45 m2
1+кк
2/16
15 600 m
187,146 Евра
Šipka vpravo
2 соби на 300м од море, 8% гарантирано враќање + бесплатен мебел и бела техника
на рати атрактивен комплекс атрактивна локација
75 m2
2+кк
2/10
300 m
195,000 Евра
Šipka vpravo
Опремени 3 соби со загарантиран принос од 7% по одлична цена
поглед на море атрактивна локација атрактивна цена
90 m2
3+кк
2/4
5 000 m
135,000 Евра
Šipka vpravo
Гарантирано враќање 5 до 8% годишно Голема вила со базен и земјиште во близина на плажа на Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
190 m2
3+1
800 m
425,000 Евра
Šipka vpravo
Инвестициска вила 3+1 гарантирано враќање 5% 150 м од море, веднаш покрај Марина во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
200 m2
3+1
150 m
595,000 Евра
Šipka vpravo
5% гарантиран принос 3 соби, две бањи со поглед на море во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
86 m2
3+кк
2/3
3 000 m
207,000 Евра
Šipka vpravo
Гарантирано враќање од 5 до 8% годишно големи 3 соби со две бањи и голема предна градина
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
127 m2
3+кк
1/3
900 m
255,000 Евра
Šipka vpravo
Гарантирано враќање од 5 до 8%, Луксузни 2 соби со поглед на најдобрите плажи на Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
70 m2
2+кк
1/3
1 000 m
152,000 Евра
Šipka vpravo