Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Кејп Верде
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 8 недвижности
Мапа
најдени 8 недвижности
Комплетно опремена хотелска соба со пространа тераса во Llana Beach Resort, гарантиран приход
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
47 m2
2+кк
1/2
200 m
150,000 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремена хотелска соба со пространа тераса во Llana Beach Resort, гарантиран приход
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
47 m2
2+кк
1/2
200 m
150,000 Евра
Šipka vpravo
Одлични 3 соби во одморалиштето Tortuga Beach, Кејп Верде
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
73 m2
3+кк
2/2
100 m
150,000 Евра
Šipka vpravo
Одлични 3 соби во одморалиштето Tortuga Beach, Кејп Верде
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
73 m2
3+кк
2/2
100 m
140,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна вила со 5 спални соби во одморалиште во прва линија со сопствена градина и базен, Кејп Верде
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
160 m2
6+кк
20 m
750,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна вила со три спални предна линија, целосно управувана за изнајмување, одморалиште Tortuga Beach, Кепверди
поглед на море атрактивна локација атрактивна цена
150 m2
4+кк
300 m
299,000 Евра
Šipka vpravo
Одлична мезонета со 2 спални соби во одморалиштето Melia Llana Beach, Кејп Верде
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
72 m2
2+кк
1/2
200 m
207,500 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна вила од предната линија со приватна градина и базен, 4 спални соби, гарантиран принос, Зеленортски Острови
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
153 m2
5+кк
20 m
499,000 Евра
Šipka vpravo