Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Грција
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 117 недвижности
Мапа
најдени 117 недвижности
Прекрасна локација, пријатна 2 соби на 50 метри од песочна плажа, Ханитои, Грција
поглед на море атрактивна локација
45 m2
2+кк
2/2
50 m
165,000 Евра
Šipka vpravo
Се продава студио 2 соби, блиску до плажа и граѓански удобности.
атрактивна локација
27 m2
2+кк
2/2
350 m
120,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна и голема семејна куќа со 4 соби, со прекрасен поглед на море, приватност за релаксација и градина.
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
200 m2
4+кк
300 m
700,000 Евра
Šipka vpravo
Прекрасна мезонета со неверојатна цена, 5 соби, на 150м од песочна плажа
атрактивна локација атрактивна цена
90 m2
advert.kind_OPTIONS.18
150 m
165,000 Евра
Šipka vpravo
Новоизградени мезонети во Полихроно, Грција со двор и 100м од плажа и паркинг
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
170 m2
advert.kind_OPTIONS.18
100 m
570,000 Евра
Šipka vpravo
Куќа од соништата со поглед на море, 3 соби, мезонет, гаража за две коли.
поглед на море
68 m2
3+кк
2/2
400 m
155,000 Евра
Šipka vpravo