Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Турција
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 25 недвижности
Мапа
најдени 25 недвижности
Комплетно реновирана вила 4+1, Белек Анталија
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
300 m2
4+1
2 000 m
310,000 Евра
Šipka vpravo
Совршена 4+1 триплекс вила во Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
169 m2
4+1
2 700 m
845,000 Евра
Šipka vpravo
Кралска 3+1 Твин Вила во Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
123 m2
3+1
2 700 m
550,000 Евра
Šipka vpravo
Пространа вила 3+1 во прекрасен проект, Оба Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
200 m2
3+1
5 000 m
499,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузна вила 5+1, со поглед на море, блиску до плажа, Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
365 m2
5+1
2 000 m
1,280,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузна вила 3+1, со поглед на море, блиску до плажа, Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
310 m2
3+1
2 000 m
1,100,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузна вила 4+1, со поглед на море, блиску до плажа, Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
269 m2
4+1
2 000 m
1,050,000 Евра
Šipka vpravo
Уникатна вила 4+1, 600м од море, Каргичак Аланија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
230 m2
4+1
600 m
899,000 Евра
Šipka vpravo