Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море, Италија
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 48 недвижности
Мапа
најдени 48 недвижности
Прекрасен стан со 3 соби, на 200м од море
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
77 m2
3+кк
1/3
200 m
259,000 Евра
Šipka vpravo
4 соби Вила во втора линија покрај море со тераса на покривот
резервација поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
119 m2
4+кк
200 m
453,000 Евра
Šipka vpravo
Вила со 5 соби во прва линија покрај море со базен
резервација поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
176 m2
5+кк
50 m
800,000 Евра
Šipka vpravo
4 соби Куќа со поглед на море
резервација поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
130 m2
4+кк
200 m
342,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерна вила со поглед на море, Сардинија, Италија
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
160 m2
3+кк
500 m
540,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби Модерна вила во мирна област
атрактивен комплекс атрактивна локација

3 соби Модерна вила во мирна област

Badesi, Sardínie, Италија – ID 12342

113 m2
3+кк
1 000 m
325,000 Евра
Šipka vpravo
3-собен стан во прва линија покрај море, со тераса на покривот
поглед на море атрактивна локација атрактивна цена
92 m2
3+кк
2/2
20 m
359,000 Евра
Šipka vpravo
4 соби Модерен стан со тераса
атрактивен комплекс атрактивна локација

4 соби Модерен стан со тераса

La Maddalena, Sardínie, Италија – ID 11594

93 m2
4+кк
2/4
500 m
284,000 Евра
Šipka vpravo