Услуги

Ние обезбедуваме услуги по продажбата на сите наши клиенти на местото на купување на имотот.

Нашите експерти ќе се погрижат за изнајмување и одржување на вашиот имот. Услугите вклучуваат:

 • пречекување гости
 • редовни контроли на имотот
 • целосно чистење
 • обезбедување на поправки

Ние ќе се погрижиме за реконструкција на вашиот имот со искуство. Ние гарантираме квалитет и брзина на работа. Понатаму, можеме да го опремиме имотот на модерен и квалитетен начин. Ќе го донесеме мебелот и ќе ги усогласиме додатоците до најмалите детали. Ќе пристигнете како хотел, без грижи.

На ваше барање, можеме да организираме трансфер од аеродромот.

 • инспекција на имот
 • обезбедување на потребни поправки/доградба
 • плаќање на такси
 • индивидуално чистење

Со задоволство ќе ви организираме постојан престој.

Запознајте ја Албанија

Дали сте заинтересирани за имот во Албанија и дали сте заинтересирани лично да го видите и да ја истражите околината? Или никогаш не сте биле во Албанија? Ве покануваме да не посетите, каде не само што ќе ги видите имотите со нашиот делегат, туку ќе имате можност да ги откриете и убавините на Албанија.


Важна забелешка:

 • По купување на имот од нас, цената на пакетот ќе биде одбиена од вкупната куповна цена. Овој депозит во суштина ќе биде вратен преку попуст на имотот.
 • Можете да организирате патување од Прага, Виена или Франкфурт до Тирана.
 • Наведената цена се однесува за престој на 2 лица за 3 ноќевања во хотелот.
 • Специфичните распореди за тури ќе се договорат поединечно со делегатот.

 

Што нудиме?

 1. Премиум пакет за 11.900 CZK за 2 лица за 3 ноќевања
 2. Стандарден пакет за 9.900 CZK за 2 лица за 3 ноќевања

 

Содржина на премиум пакетот:

 • Трансфер од аеродром и назад
 • Престој во хотелот што го одбравме наша страна
 • Тури со професионален делегат
 • Обезбедување превоз за целото времетраење на вашиот престој

 

Содржина на стандардниот пакет:

 • Престој во хотелот што го одбравме наша страна
 • Тури со професионален делегат
 • Обезбедување превоз за целото времетраење на вашиот престој

 

Што ќе ве чека таму?

Ден 1

 • По слетувањето на аеродромот во Тирана, ќе ве пречека возач со знак и безбедно ќе ве превезе до избраниот хотел.
 • По пристигнувањето во хотелот ќе се сместите мирно.
 • Ќе се опуштите по тешкото патување и ќе стекнете сила за претстојните тури.

Ден 2

 • Во утринските часови, еден од нашите делегати ќе ве пречека пред хотелот и заедно ќе одите на обиколки на избраните имоти. Делегатот ќе се погрижи да имате доволно време и мир за прегледување на становите. Превозот на нашата компанија ќе ви стои на располагање во текот на целиот ден.
 • Својствата ќе бидат прилагодени на вашите барања. Делегатот ќе има и други опции подготвени да ги истражувате, во зависност од вашите преференции и потреби.
 • Покрај обиколките на имот, претставникот ќе ви покаже индивидуални плажи и детално ќе ви ги објасни предностите на поединечните локации. Ова ќе ви помогне подобро да го разберете потенцијалот на секој од нив за инвестирање или лична употреба.
 • По обиколките, делегатот ќе ве врати во хотелот, каде што ќе можете да се опуштите и да ги апсорбирате добиените информации.

Ден 3

 • Наутро делегатот повторно ќе биде готов и заедно ќе тргнете на вториот дел од обиколките.
 • По обиколките ќе има и заедничко кафе или ручек каде вие и делегатот повторно ќе ги поминете сите можности.
 • Доколку не планирате други тури, остатокот од денот можете да го искористите за кратка тура за разгледување на Албанија за да го извлечете максимумот од вашиот престој. Со задоволство ќе ви дадеме совети за места што вреди да се посетат.

Ден 4

 • Во утринските часови, возачот ќе ве земе од хотелот и безбедно ќе ве врати на аеродромот во Тирана.

 

Што ќе добиете од нас?

Професионален делегат: Делегатот ќе ви стои на располагање за време на вашиот престој. Претставникот ќе ви помогне со обиколка на имотот, ќе одговори на вашите прашања и ќе ви даде вредни совети во врска со вашата инвестициска одлука.


Обиколки на имот: За време на вашиот престој, ќе имате можност да ги видите избраните имоти. Делегатот ќе ве води низ поединечните својства и ќе се погрижи да имате доволно време да ги истражите.


Места на интерес: Можете исто така да уживате во кратка тура за разгледување на Албанија за да ја откриете убавината на оваа земја. Делегатот може да препорача интересни места и совети за патувања.


Консултации и дискусии: Надвор од турите, ќе имате можност да разговарате за вашите преференции и барања во врска со недвижен имот со делегатот. Заедничките кафиња и ручеци ќе дадат можност за темелна консултација и продлабочување на вашето знаење.


Трансфер: По пристигнувањето на аеродромот, нашиот возач ќе ве земе и безбедно ќе ве пренесе до избраниот хотел. Тој исто така ќе ве врати на аеродромот при поаѓање.


Сместување: Ќе ви избереме хотел со добра локација, кој е внимателно одржуван, чист и ги задоволува вашите барања.


Дали сакате да знаете повеќе информации за пакетите без обврска? Не двоумете се да не контактирате на: +420 774 331 717 или на е-пошта: vasileva@mojenemovitostumore.cz