Најчесто поставувани прашања за изнајмување

За што е цената?

Цената е по единица стан по ноќевање.

Од кого изнајмувате?

Изнајмувате директно од сопственикот на станот.

Како работи?

Пополнете го формуларот и испратете го барањето. Вклучете што е можно повеќе детали, колку од вас има, кога е вашиот лет, дали имате домашно милениче со вас или дали ќе ви треба трансфер од аеродромот. Ако е така, колку куфери имате и дали ќе ви треба детско седиште). Ќе ве контактираме по потврда од сопственикот. Вложувате депозит од 10% од цената на основа на фактура од нашата компанија и престојот е резервиран.

Тоа е толку едноставно!

Компанијата не е одговорна за состојбата на станот или за информациите дадени од закуподавачот.

Ние не сме туристичка агенција. Ние сме агенција за недвижности која вети дека ќе им помогне на своите клиенти дури и откако ќе купат имот.
Ние сме среќни да го исполниме ова ветување со обезбедување простор на нашата веб-страница каде што клиентите кои купиле имот преку нас ќе можат да ги понудат тие имоти за изнајмување. За оние кои се заинтересирани за изнајмување, обезбедуваме контакт со директниот сопственик.
Ние сме тука за вас!