Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 1090 недвижности
Мапа
Инвестициска вила 3+1 гарантирано враќање 5% 150 м од море, веднаш покрај Марина во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
200 m2
3+1
150 m
595,000 Евра
Šipka vpravo
На рата! Студио за целогодишна употреба во комплекс со богата инфраструктура, Кипар.
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
52 m2
1+кк
5/10
150 m
136,337 Евра 146,000 Евра
Šipka vpravo
Нова, луксузна вила, 150 m од море, панорамски поглед, базен, гаража во Бетина, Тисно
поглед на море атрактивна локација
260 m2
5+кк
150 m
1,350,000 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремени 2 соби со поглед на море, одличен комплекс, недопрена природа, Обзор
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
76 m2
2+кк
5/6
50 m
79,000 Евра
Šipka vpravo
Нови 2 соби, со поглед на море, на 300м од плажа, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
60 m2
2+кк
2/4
300 m
107,300 Евра
Šipka vpravo
Пространи 3 соби со поглед на базен, на 250м од плажа, во елитниот комплекс Аполон, Равда
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
85 m2
3+кк
5/6
250 m
104,500 Евра
Šipka vpravo
Опремени 3 соби со поглед на базен, во посакуваниот комплекс Лајфстајл Де Лукс, Несебар
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
73 m2
3+кк
3/6
250 m
104,000 Евра
Šipka vpravo
3 соби со прекрасен поглед на море во богато опремениот комплекс Империјална тврдина, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
75 m2
3+кк
2/6
300 m
84,900 Евра
Šipka vpravo