Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 295 недвижности
Мапа
5% гарантиран принос, голем пентхаус со голема покривна градина, опремен по цена!
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна цена
155 m2
3+кк
4/4
4 000 m
260,000 Евра
Šipka vpravo
5% гарантиран принос 3 соби, две бањи со поглед на море во Кипар
на рати поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
86 m2
3+кк
2/3
1 500 m
207,000 Евра
Šipka vpravo
Куќа со 3 спални соби, 3 бањи, поглед на базен, комплекс Almond Hill, девица природа, Кошарица
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
165 m2
3+кк
3 000 m
170,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузен апартман 2 соби со поглед на морето кој го одзема здивот.
поглед на море
63 m2
2+кк
1/3
2 000 m
227,000 Евра
Šipka vpravo
97 m2
3+кк
2/3
2 000 m
357,000 Евра
Šipka vpravo
61 m2
2+кк
2/3
2 000 m
237,000 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремени 2 соби, убаво одржуван комплекс Свети Никола, Кошарица, еко локација
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
58 m2
2+кк
2/4
2 000 m
57,900 Евра
Šipka vpravo