Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 317 недвижности
Мапа
5% гарантиран принос, голем пентхаус со голема покривна градина, опремен по цена!
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна цена
155 m2
3+кк
4/4
4 000 m
260,000 Евра
Šipka vpravo
На рата! Студио за целогодишна употреба во комплекс со богата инфраструктура, Кипар.
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
52 m2
1+кк
5/10
150 m
136,337 Евра 146,000 Евра
Šipka vpravo
комплетно опремена 1 соба во хотелот, директен поглед на море, бесконечен базен на покривот
на рати продадено поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација попуст
40 m2
1+кк
3/27
400 m
158,540 Евра 177,000 Евра
Šipka vpravo
Луксузен нов стан со поглед на море, Водице
поглед на море атрактивна локација
81 m2
3+кк
3/3
450 m
330,000 Евра
Šipka vpravo
Нов стан со тераса во поширокиот центар на Водице
поглед на море атрактивна локација
89 m2
3+кк
1/3
500 m
250,000 Евра
Šipka vpravo
Нова, луксузна вила, 150 m од море, панорамски поглед, базен, гаража во Бетина, Тисно
поглед на море атрактивна локација
260 m2
5+кк
150 m
1,350,000 Евра
Šipka vpravo
Стан на 1 кат, нова зграда, Привлака
атрактивна локација
47 m2
2+кк
2/3
120 m
174,000 Евра
Šipka vpravo
Стан на приземје од зграда, нова зграда, Привлака
атрактивна локација
79 m2
3+кк
1/3
140 m
235,620 Евра
Šipka vpravo