Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 973 недвижности
Мапа
Комплетно опремени 2 соби со поглед на море, одличен комплекс, недопрена природа, Обзор
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
76 m2
2+кк
5/6
50 m
79,000 Евра
Šipka vpravo
Наместено студио, врвна цена, комплекс Холидеј Форт, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
36 m2
1+кк
4/4
800 m
36,000 Евра 38,000 Евра
Šipka vpravo
Наместен 2 соби со поглед на базен, на само 350 метри од плажа, комплекс Негреско, Елените
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
74 m2
2+кк
2/6
400 m
63,300 Евра
Šipka vpravo
3 соби во комплексот Blue Summer, на кратко пешачење од плажа, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
76 m2
3+кк
2/6
600 m
71,000 Евра
Šipka vpravo
Пространи 2 соби, комплекс Гранд Камелија, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
65 m2
2+кк
5/6
450 m
73,400 Евра
Šipka vpravo
Простран стан со 2 спални соби со поглед на базен, во комплексот Палацо, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
78 m2
2+кк
3/6
400 m
62,700 Евра
Šipka vpravo
2 соби, убаво одржуван комплекс Свети Никола, Свети Влас
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
66 m2
2+кк
2/4
600 m
85,700 Евра
Šipka vpravo
Наместен 2 соби со тераса, одличен комплекс, во близина на плажа, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
68 m2
2+кк
5/6
500 m
71,500 Евра
Šipka vpravo