Покажи на мапа
Брзо пребарување
Недвижност на прва линија од море,
Напишете рецензија

Ќе ни биде задоволство доколку го споделите вашето искуство со нашите служби.Ќе ги земеме во предвид сите ваши совети,критики и мислења со цел нашите служби да бидат уште подобри.

Все рецензија
Купи нашата врска не завршува!

За да можете целосно да уживате во вашиот имот покрај море, на нашите клиенти им нудиме широк спектар на услуги од осигурување на имот, градежни и поправки, опрема, сметководствена и правна помош, обновување на договори за струја, вода, телефон и многу повеќе. Можеме да организираме изнајмување, чистење, перење алишта, пречек на гости или какви било други услуги поврзани со поседување имот покрај море.

Влез во клиентскиот портал
Пазете се од измамнички продавачи

Пазете се од агентите за недвижности кои поради ситуацијата на чешкиот пазар на недвижности од ден на ден почнаа да нудат имоти во странство! Без доволно познавање на странскиот пазар, кој се разликува од чешкиот, и никогаш во животот не биле таму! Потпрете се на специјалисти и не преземајте непотребни ризици!

Контакт
најдени 235 недвижности
Мапа
Наместено студио, врвна цена, комплекс Холидеј Форт, Сончев брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
36 m2
1+кк
4/4
800 m
36,000 Евра 38,000 Евра
Šipka vpravo
2 соби, на само 200м од плажа, комплекс Вила Асторија 2, Свети Влас
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
50 m2
2+кк
4/6
200 m
49,000 Евра
Šipka vpravo
Пространа 1 соба, 600м од плажа, Sunset Beach 4, Sunny Beach
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
39 m2
1+кк
3/6
600 m
40,500 Евра
Šipka vpravo
1 соба со поглед на базен, во прекрасниот комплекс Sunny Holiday, Sunny Beach
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена попуст
40 m2
1+кк
4/5
300 m
44,000 Евра 48,500 Евра
Šipka vpravo
Пространа 1 соба во богато опремен комплекс, Несебар Форт Нокс, Сончев Брег
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
42 m2
1+кк
2/4
800 m
49,500 Евра
Šipka vpravo
Комплетно опремена 1 соба на само 200 метри од плажата во Несебар
атрактивен комплекс атрактивна локација атрактивна цена
33 m2
1+кк
1/4
200 m
29,000 Евра
Šipka vpravo
1 соба, поглед на море, ниска такса за одржување, Бјалата Лагуна, помеѓу Балчик и Каварна
поглед на море атрактивен комплекс атрактивна локација
40 m2
1+кк
4/5
300 m
40,000 Евра
Šipka vpravo