Проект за развој на луксузна линија на предната линија, Луксузно одморалиште Ionian Bay, Саранда, Албанија

Sarande, Албанија – ID 6692

Ви нудиме луксузен проект за развој на првата линија, Ionian Bay Luxury Resort, во Саранда, Албанија. Луксузното одморалиште Ionian Bay се наоѓа во област далеку од градскиот живот што обезбедува мир, свеж воздух и можност да уживате во Јонското Море во сиот негов сјај.

Одморалиштето нуди:
- Проценет 8% годишен принос на изнајмување
- Непречен поглед на морето
- Приватен базен
- Заедничка градина
- Паркинг места
- Алеа за трчање
- Пријатни зајдисонца

Проектот има финален систем и ревитализација за сите области во изградба, го подобрува квалитетот на општественото живеење, ги обновува зелените површини, инфраструктурата и нуди широк спектар на услуги.

Повеќе станови од понудата можете да најдете на нашата веб-страница на Mojenemovitostumore.

Проектот е во изградба.

Единици во комплекс

Patro Dispozice Apartmán číslo Celková plocha Cena
A
0 2+kk A0-A3 63.51 m2 130764 EUR
0 2+kk A0-A5 65.55 m2 128820 EUR
0 2+kk A0-A6 62.78 m2 123510 EUR
1 2+kk A1-A3 66.6 m2 143990 EUR
1 2+kk A1-A5 65.96 m2 132120 EUR
1 2+kk A1-A6 63.04 m2 128480 EUR
2 2+kk A2-A3 67.74 m2 148000 EUR
2 3+kk A2-A4 99.63 m2 207000 EUR
2 2+kk A2-A5 74.68 m2 152250 EUR
3 2+kk A3-A3 70.15 m2 151870 EUR
3 3+kk A3-A4 139.21 m2 308800 EUR
B1
0 3+kk B1-0-A1 102.25 m2 220060 EUR
1 3+kk B1-1-A1 109.67 m2 239700 EUR
1 2+kk B1-1-A2 82.39 m2 196260 EUR
1 3+kk B1-1-A3 120.97 m2 262470 EUR
2 3+kk B1-2-A1 109.67 m2 247400 EUR
2 3+kk B1-2-A3 120.97 m2 270940 EUR
3 3+kk B1-3-A1 109.67 m2 261700 EUR
3 3+kk B1-3-A3 120.97 m2 286670 EUR
4 3+kk B1-4-A1 108.51 m2 270330 EUR
4 3+kk B1-4-A3 119.72 m2 296400 EUR
Поглед на море
Да
Продавница
170 m
Доктор
3 km
Кафетерија
240 m
Ресторант
40 m
Бар
60 m
Училиште/градинка
770 m

Ви се допаѓа оваа недвижност?

Не се двоумете да не исконтактирате

Ви се допаднала оваа недвижност, но се уште размислувате? Договорете со нас средба и заедно ќе ги разгледаме сите можности.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00